Spies Hecker erbjuder verkstäder som vill utvidga sin verksamhet ett flexibelt och lättanvänt industriellt lacksystem som omfattar ett brett spektrum av tillämpningsområden och kvaliteter.

Från maskinstrukturer till trädgårdsstaket lämpar sig lackmixningssystemet Permafleet Industry för att lackera många olika sorters underlag. Det erbjuder ett enormt sortiment av olika kulörer, textureffekter och glansnivåer. Trots de många kombinationsmöjligheterna är systemet ändå kompakt och lätt att använda.

 

Ett praktiskt system för nästan allt

”Permafleet Industry förser verkstäder med resurserna de behöver för att kunna uppfylla industrikunders kulör-, utseende- och hållbarhetskrav”, säger Jevgenij Khmelev, kursansvarig för Spies Hecker i Europa, Mellanöstern och Afrika. Systemet är baserat på de 24 mixbara färgtonerna i Permafleet-sortimentet för nyttofordon. För industriella krav innefattar det 11 olika topplackskvaliteter för tillämpningar som måste tåla stora mekaniska eller kemiska påfrestningar eller hårda väderförhållanden, inklusive hög UV-strålning.

Koordinationsprodukter för förbehandling av underlag samt topplacker verkar tillsammans för att skapa en långvarig, ytterst motståndskraftig lackering på ytor av metall, plast och trä. Till och med mineralbaserade underlag eller redan lackerade ytor kan överlackeras med en ny, hållbar finish.

 

Lätt att applicera

Beroende på kraven och tillämpningen kan lacken appliceras på olika sätt, från sprutpistol och elektrostatisk sprutning till pensel eller roller. Lackerarna har också ett stort urval av kulörer att arbeta med. ”Alla vanliga nyttofordonskulörer och industriella kulörer kan lätt mixas”, förklarar Khmelev. Tack vare dess mångsidighet blir Permafleet Industry lätt till en integrerad del av verkstaden.

 

En investering som lönar sig

Ytterligare lackeringsuppdrag för industridelar innebär att verkstäder erbjuds en extra inkomstkälla och större volymer. ”Från att lackera cyklar och varuautomater till maskindelar och möbler, gör Permafleet Industry det lätt för verkstäder att utföra specialiserade industrijobb, ett område där det finns massor av möjligheter till lönsamma extrauppdrag för verkstäder. Och med det här systemet kan de utnyttja dessa på bästa sätt”, säger Khmelev.

För mer detaljer om Permafleet Industry, se www.spieshecker.se eller kontakta en Spies Hecker-representant.

www.spieshecker.se