Standox tillhandahåller en ny tjänst: Standopedia är ett nytt hjälpmedel som innehåller massvis av tips och råd om billacksreparationer för professionella lackerare.

Användbara tips för det dagliga lackeringsarbetet: Standopedia är den nya onlineguiden från Standox som vänder sig till både unga och erfarna professionella lackerare. De som besöker webbsidan hittar såväl teknisk information som värdefull expertis inom specialistområden som rör lackeringsprocessen, såsom reparation av specialkulörer eller applicering av nya produkter.

Onlineguiden utvidgas och uppdateras regelbundet. ”Standopedia är ett perfekt exempel på Standox princip att hjälpa verkstäder uppå oklanderliga reparationsresultat”, säger Olaf Adamek, Standox produktchef för Europa, Mellanöstern och Afrika. ”För att åstadkomma professionella lackeringsresultat behöver lackerarna inte bara innovativa produkter och teknisk utrustning, utan även den nödvändiga expertisen.”
Standox har en lång tradition av att dela med sig av kunskap och expertis. I nästan 20 år har det globala lackvarumärket försett lackerare med lättbegripliga, tydligt presenterade praktiska tips och omfattande expertis inom lackering i form av sina Standothekguider.
”Standopedia är ett utmärkt, modernt tillskott till den support vi erbjuder våra lackerare”, säger Adamek. Onlineguiden hittas under menyn Service & Utbildningwww.standox.se.