Industriverktyg IDG-Tools AB presenterar en bärbar fläktkyld induktionsvärmare för lossning av fastrostade bult, mutter etc. Kan även användas för värmning vid riktning av plåt, borttagning av dekaler, glasrutor, färg etc. Lika bra i verkstaden som ute på fältet. Avancerad 100 kHz frekvens för induktionsvärme. Klarar M16 bultskalle med största induktorhuvudet. Levereras med 5 olika induktorhuvuden som kan monteras toppmonterat eller 90°. Som tillbehör finns även en ”puck” för riktning av plåt s.k. ”Easy Dent Pulling” med hjälp av maskinens inbyggda timer. Riktning av små bucklor och deformationer kan ske utan att skada lack.

Nätkabel 2 meter, induktorkabel 1.5 meter. Tvålägesbrytare för timer vid ”Easy Dent Pulling” Effekt 1.7 kW. Spänning 230V 1-fas. Säkring 10A. Vikt 6.3 kg.

Industriverktyg IDG-Tools AB