Keep it simple! Det är filosofin bakom Simpleco, som gör det enkelt och ekonomiskt att inreda små transportfordon. Det finns oanade möjligheter med systemets hyllor, boxar och tillbehör som ger flexibel och användaranpassad transport av allt ifrån maskiner till målarutrustning.

Lätt och justerbar fordonsinredning är vägen till optimerat arbetsflöde och tidsbesparingar för de flesta transportfordonsanvändare. Med Simpleco gör Sortimo, som är Europas ledande leverantör av inredning till transportfordon, det ännu lättare att anpassa inredningen med utgångspunkt i användarens individuella behov.

Simpleco rymmer allt ifrån boxar till hyllor av olika storlekar, som snabbt kan monteras i transportfordonet. Resultatet är en överskådlig inredning, som både matchar verktygens storlek och mängd samt transportfordonets modell och dimensioner.

Oanade möjligheter till alla sorters behov
Systemet gör det möjligt att konstruera precis det transportfordon du vill ha, efter dina preferenser. Därmed får t.ex. målaren en lätt och överskådlig transport av sin utrustning, samtidigt som systemet även rymmer mer utrymmeskrävande saker.

Har du en fordonsmodell i mellanstorlek kan du t.ex. placera hyllor längs med lastutrymmets invändiga väggar. Till de små transportfordonen är Simpleco Mini ett bra val. Det upphängningsbara systemet tar nämligen inte upp något golvutrymme, vilket ger möjlighet att förvara större gods på golvet i transportutrymmet.

Optimal utnyttjande av utrymme
Optimalt utnyttjande av lastutrymmet har varit en viktig faktor i utvecklingen av Simpleco. Bl.a. kan användaren inreda genom att kombinera hyllsystemen med en stor mängd boxar i olika storlekar, som väl ämnade för förvaring av skruvar och mindre reservdelar m.m. Tack vare skiljeplattor är det dessutom möjligt att på ett praktiskt och överskådligt sätt dela upp hyllorna.

För den som vill vara extra varsam med sina verktyg och reservdelar ger halkmattan dessutom ett effektivt skydd av både hyllan och dess innehåll. Därutöver bidrar mattan till en bekvämare körning, då den verkar stötdämpande.

Simpleco består av en hög procentdel fiberkompositmaterial och har därmed en extremt hög styrka och robusthet samtidigt som den låga vikten bidrar till att hålla bränsleförbrukningen nere.

Läs mer om Simpleco här: http://www.sortimo.se/bilinredning/fordonsinredningar/