Under motorhuven, i garaget på skåp och bänkar eller ute på en metallvägg/staket. Nightstick SLR-2120 är den flexibla arbetsbelysningen. Med sina böjda, gummerade fästen, kan du kroka fast arbetslampan under motorhuven- passar 122-196cm. Vill du istället hänga den på krok eller med magnet, går lampan lätt att koppla från skenan och bli fristående. I varje ända sitter det ledbara handtag med krokar och magneter som fäster där det passar. Två effekter på ljusstyrkan 1200lm eller 650lm. SLR-2120 kan användas under laddning eller laddas separat under 6 timmar. Då håller ljuset 4,5-8,5 timmar beroende på styrka. På- och avstängningsknapp i vardera ände som fungerar parallellt.

Mobilladdare finns som tillbehör.

Vikt 2,5kg

Styrka 1200lm/650lm

Cirkapris i butik:  2699 kronor inklusive moms

www.swtab.se