Dekra Kalibrering, som ingår i Dekra Quality Management AB, utför kontroll och kalibrering av verkstadsutrustning och verktyg för landets fordonsverkstäder. Nu inleds ett samarbete med Multitec Verkstadsteknik AB i Hedemora för att ge ett fullservicealternativ till våra kunder.
Multitec har lång erfarenhet av installation, reparation och servicearbeten på verkstadsutrustning, där man utför arbeten på de flesta förekommande märken. Multitec är etablerade på marknaden sedan cirka tjugo år.
– Vi kommer att samordna våra besök tillsammans med Multitec, allt för att förenkla för dig som kund om service och reparationer skulle behövas. Därmed kan vi erbjuda bästa möjliga service och kvalitet till våra kunder, säger Stig Godlund, Affärsområdeschef Dekra Kalibrering.
– Tillsammans med Dekra Kalibrering får vi ett starkt och unikt koncept, menar Hans Franzén, ägare av Multitec Verkstadsteknik AB.
– Samarbetet med Multitec stärker vår roll som leverantör av en helhetlösning till fordonsbranschen avslutar Frank Schubert, vd Dekra Quality Management AB.

Fakta: Dekra SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är en ledande aktör för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 34 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är Dekra representerade världen över.
Dekra Quality Management AB är ett dotterföretag till Dekra i Tyskland.

www.dekra.se

Bilden: Från vänster Alexander Johansson och Stig Godlund Dekra Kalibrering och till höger Hans Franzén från Multitec Verkstadsteknik AB. Foto: Dekra.