Spies Hecker har nu lagt 21 mixfärger till sitt sortiment av praktiska 250 ml-burkar, vilket innebär att antalet mixfärgsburkar i den här storleken nu är 32. Dessa småburkar är avsedda för mixfärger som sällan behövs eller som endast används i små volymer. De gör doseringen mycket enklare samtidigt som de är mer ekonomiska för lackerare.De små storlekarna gör att verkstäderna kan anpassa sin materialkonsumtion mer exakt, så den överenstämmer med den önskade mängden lack.

Enklare att använda
Fantasy Gold, Magic Fire eller Brilliant Orange – den nya 250 ml-burken gör hanteringen av dessa och andra speciella mixfärger mycket enklare. De behöver bara skakas lite lätt för hand innan användning, så därför har man tagit bort blandningsskedarna på burklocken. De större mixfärgerna kommer fortfarande att behöva röras om via mixmaskin.

Spies Hecker