Bilar-som-jobbarYrkesbilsmässan ”Bilar som jobbar” är en renodlad mötesplats för leverantörer och användare av lätta arbetsfordon. Intresset för en särskild mässa för denna typ av bilar, visade sig redan premiäråret 2011 vara mycket stort, så stort att man inför årets evenemang, 16 – 17 oktober, har flyttat till större lokaler på Stockholmsmässan.

Lätta arbetsfordon är bilar som endast kräver B-körkort och som får väga max 3,5 ton.

De lätta arbetsfordonen är mycket populära. De är smidiga och pålitliga arbetshästar, till stor nytta för t ex småföretagaren, många gånger en hantverkarfirma. Fordonsklassen är värd miljarder och varje år säljs cirka 35-40 000 lätta arbetsfordon i Sverige.

Under de två dagar som evenemanget pågår på Stockholmsmässan, får kunderna möjlighet att dels lyssna till öppna seminarier om till exempel förmånsbeskattning, dels träffa representanter från praktiskt taget alla de stora biltillverkarna i klassen, liksom representanter från tillbehörs- och utrustningssidan. Där finns också inredningsspecialister – de som skräddarsyr fordonens last-, arbets- och stuvningsutrymmen på de mest finurliga sätt, så att de passar kunder som bagare, snickare, rörmokare, elektriker, skorstensfejare och alla andra hantverkarkategorier.

  • Drygt 60 utställare kommer att finnas på plats.
  • Evenemang: Bilar som jobbar
  • Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö
  • Dag och tid: 16 – 17 oktober, 2013, kl 9-17

Läs mer på bilarsomjobbar.se