3519_Mercedes_Sprinter_FB_Lazer

Cobra och Truckparts erbjuder modellanpassade högblanka, karossdetaljer till Nya Mercedes Sprinter.

Frontbågen från Cobra är CE-certifierad och designad för maximal energi upptagning. Frontbågen med diameter 60mm gör Sprintern säkrare. Och med hjälp av extraljusklammor kan man sätta i extraljus.

Krocktester med den nya bågen visar att den klarar de allra hårdaste EU-kraven för fotgängarsäkerhet med stor marginal. För handlare och fordonsägare innebär detta att man får montera den nya frontbågen utan efterbesiktning eller ändringar i fordonets besiktningsinstrument. Detta ger ökad säkerhet, trygghet och enkelhet.

Sidorören med fotsteg gör fordonet mer attraktivt och lättare att stiga i och ur. De är tillverkade i 80mm polerat rostfritt.Det går även att beställa sidorör och bak stötfångar rör i borstat rostfritt (ej blanka) och dessa artiklar är priktiska som skydds rör för t.ex. hyrbilar och arbetsfordon.

Produkterna från Cobra finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare.