Gates-Cooling-Systems-CatGates katalog för kylsystem 2014 är nu tillgänglig. Gates nya katalog innehåller detaljerad tillämpnings- och produktinformation för i stort sett alla personbilar och lättare arbetsfordon som finns ute på vägarna. Alla förväntade korshänvisningar finns, inklusive en alfabetisk lista efter fordonstillverkare, en storlekslista, en lista med tillverkarnas artikelnummer, en lista över utgångna eller ersatta produkter och

Även om Gates mest är känt som drivsystemsspecialist så är företaget faktiskt också en av Europas ledande leverantörer av komponenter till kylsystem. Genom ett utökat sortiment med 64 termostater befäster Gates ytterligare sin position som en betydande leverantör av termostater i originalkvalitet. Genom att sammanföra tätningar och packningar från flera olika tillämpningar i en och samma förpackning garanterar vårt sortiment passform för flest fordon per lagerenhet. Nio (9) nya termostatsatser har också lagts till: satser med två termostater plus passande tätningar/packningar till bilar med två termostater i kylsystemet.

Förutom flera olika typer av termostater inkluderar Gates kylsystemsprodukter ett omfattande produktsortiment av lock till kylare och expansionskärl, böjda slangar, böjliga slangar, raka slangar och de nödvändiga kopplingarna. Dessutom innehåller den nya katalogen 25 nya böjda slangar och 5 nya expansionskärlslock.

Alla tillämpningsdata för Gates kylsystemsprodukter finns online på www.gatesautocat.com. Denna katalog är ett enkelt verktyg som gör det lättare för installatörer att hitta rätt reservdelar, inte bara när det gäller kylsystemsprodukter, utan även för remmar, satser och remspännare. Katalogen är också tillgänglig från mobila enheter, så att du kan komma åt informationen när som helst, var du än befinner dig.