3580-3-1Industriverktyg IDG-Tools AB presenterar en ny inspektionskamera med 3.5” färgskärm och inspelningsbar video/bild funktion. Lagring sker på SD kort (32Gb). AV utgång och USB port. Mycket smidig och tunn flexikabel med mikrokamera för åtkomst i så små hål som drygt 5 mm. För kontroll av cylindrar i motorer, kabelkanaler, rör, etc.

Mikrokameran har topplins och sidolins som är växlingsbar under pågående inspektion. Detta innebär att man mycket lätt kan inspektera väggar med ”sidobild” och blixtsnabbt växla till ”framåtbild” igen vid inspektion av hålrum, dessutom är kabeln vridbar 180°.

Måtten på flexikabeln är 1100 mm x 4.9 mm. Automatisk exponering, fast vitbalans. Menystyrd hantering. 5 x zoom. Tid/datumlagring.
Levereras med bärväska, batterier (4 x AA), AV-kablar, SD-kort.

Som tillval finns en 3 meter lång flexikabel med enbart toppkamera för inspektion av längre rör.

Industriverktyg IDG-Tools AB.