granturismoexpo2013I november är det dags för Gran Turismo Expo – Sveriges nya stora bilmässa, som tar publiken med på en drömresa bland världens allra finaste och snabbaste bilar. Och i år är det inte bara bilälskare runt Stockholm som kan njuta av grannlåten – det blir premiär för Gran Turismo Expo även i Göteborg, i Eriksbergshallen.

Årets bilmässa Gran Turismo Expo lovar att bli en ännu större, mer färgsprakande och premiärfylld tillställning än tidigare år, med ännu fler supersportbilar, biljubiléer och spännande Sverigepremiärer. En stor nyhet för året är att supersportbilsmässan nu också kommer till Göteborg i november.

Premiärer och höjdpunkter på Gran Turismo Expo
I år kommer svenska Koenigsegg att avtäcka sin senaste version av sin extrema hyperbil på mässan, och märket firar att man har byggt mer än 100 exemplar av sin över en miljon euro dyra värstingbil.

Aston Martin har också jubileum på mässan, firar 100 år som tillverkare av exklusiva sport- och GT-vagnar. Gran Turismo visar en odyssé av märkets klassiker genom åren, och en rykande färsk premiär!

Porsche har också en god anledning att fira sin ikon 911 som fyller 50 år, och vi bjuder på en tidsresa även där med premiär för nya GT3 och Turbo som kronor på verket.

Ferrari, Bentley, McLaren och Lotus har också lovat att komma med spännande nyheter, liksom en rad andra tillverkare av premiumbilar.

Ett myller av bilklubbar kommer att bjuda på sina allra finaste klassiker, en fantastisk samling av nya och gamla racerbilar visas och som extra krydda kommer vi att få se de senaste lyxklockorna och en hel del annat som bilälskarna gillar.

Arrangörer är Gran Turismo i samarbete med Picko Troberg

  • Gran Turismo Expo Stockholm i Nacka Strand öppnas för inbjudna och VIP-gäster den 8 november och allmän publik den 9-10 november.
  • Gran Turismo Expo Göteborg i Eriksbergshallen öppnas för inbjudna och VIP-gäster den 15 november, och för allmän publik den 16-17 november.

Förköp sker på Ticnet.