unobench_lampor

Nu lägger sig höstmörkret åter över Sverige och det här med belysning blir allt viktigare. UnoBench lanserar därför ny, modern belysning för att underlätta arbetet både i och utanför serviceverkstäder. Nätdrivna, uppladdningsbara och batteridrivna alternativ erbjuds för den som vill slippa stå och kisa i skumrasket.

Ofta behöver man händerna fria för jobbet när man mekar – man har ingen ”extrahand” över för att hålla i en traditionell lampa. Men nu finns lösningar på det problemet. Man kan till exempel fästa laddningsbar belysning i motorhuven/luckan eller på insidan av taket på bilen. UnoTools LED arbetslampa 6572 har både 230V/12V och fjäderbelastade clips. Den ger en ljusstyrka på hela 575 Lumen och laddas på 5 timmar på 230V. Efter det kan man arbeta med god belysning i 3 timmar eller ansluta till nät. (Säkerhetsklass: IP65)

Ett annat alternativ är att använda huvudet (det vill säga pannlampan) och UnoBench erbjuder då två nya modeller. Pannlampan 6500 har zoomfunktion och möjlighet att vinkla lampan upp/ned. Den ger 120 Lumen med kraftig 3W Cree LED. Zoomfunktionen samlar eller sprider ljuset. 3 x AAA-batterier placerade i hölster/fodral på bakhuvudet minskar vikten framme på pannan. Pannlampa 6502 med handsensor ger 80 Lumen med kraftig CREE-Led och har 8 timmars batteritid. Den har dessutom 2 lägen: manuell och sensor. Sensor fungerar även om man använder handskar eller har våta händer.

www.unobench.com