779-CL3_PHU02

Facom lanserar en ny, trådlös LED-lampa, 779.CL3, med dubbel funktion. Facom har ändrat utformningen av sin nuvarande LED-lampa så att den nu har en rad nya funktioner. Den nya designen innebär ökad flexibilitet, effektivitet och hållbarhet.

779.CL3-lampan har två ljusfunktioner i en. Lampans huvuddel har sex LED-lampor i vidvinkel och med ett enkelt klick på handtagets strömbrytare har mekanikern en monterbar arbetsplatssbelysning till sitt förfogande. Tryck en gång till på knappen och lampan blir till en en kraftig arbetslampa via en enda 700 lux LED-lampa, som sitter på övre delen av lampan.

Det finns två monteringsmöjligheter: En infällbar krok och en kraftig magnet. Kroken är smart placerad inne i handtaget och kan lätt dras ut när man behöver den. En ytterligare fördel är en 360 graders vridbar mekanism som gör det möjligt att ställa in ljuset i önskad vinkel. Alternativt kan lampan monteras på vilket metallföremål som helst, som exempelvis en verktygslåda eller motorhuv, med hjälp av magneten.

Tack vare dess praktiska storlek och formgjutna gummiprofil är lampan greppvänlig även under långa perioder. En innovativ skärm ser också till att ögonen skyddas, om mekanikern av misstag skulle titta direkt på de kraftiga LED-ljusskenet. Själva lampan skyddas också i form av en stötsäker platta som förebygger skador om den skulle tappas. Dessutom är gummibeklädningen både kemikalie- och vätskeresistent.

Lampan är utrustad med litium-jon batterier för att möjliggöra optimal drifttid (upp till nio timmar) och en laddningsbar enhet medföljer.

Du hittar mer information om Facom eller din närmaste leverantör på www.facom.com