11

Nu har den ultimata gasolgrillen även kommit till Europa. Den enda CE-godkända V8 grillen med äkta ”motor look” i skala 1:1. En ”must have” för varje bil- och motorentusiast.

Grillen är en kopia av en V8 Small Block Motor – professionellt producerad av en av de största amerikanska tillverkarna i branschen. Lock och botten är tillverkade av gjuten aluminium och grillen är utrustad med två stora rostfria brännare med individuell kontroll, elektronisk tändning och rostfritt grillgaller.

Biffarnas temperatur kan avläsas med hjälp av den inbyggda termometern och röken blåses ut genom de åtta avgasrören under stekningen. Fettet rinner ner genom sumpen och samlas upp i en liten behållare. Grillen väger 50 kg och har måtten (HxBxD) 1.190 x 865 x 775 mm.

V8 grillen säljs av utvalda svenska återförsäljare. Läs mer på v8grill.dk.

31 21 41 51