Pressrelease-Toplift-Roadster-vindskydd

Toplift.se erbjuder nu ett sortiment av skräddarsydda transparenta vindskydd till ett stort antal vanliga Roadsters.

Gemensamt för vindskydden är att de skyddar mot turbulens, vindbrus och drag. Det blir lugnare och behagligare i kupén och du har lättare att tala med medpassagerare eller i mobiltelefon. Stereon hörs bättre, du får mindre rufs i håret och det blir varmare och behagligare.

– Med transparenta vindskydd påverkar du inte bilens utseende nämnvärt och behåller dessutom god sikt bakåt. Många tycker därför att transparenta vindskydd är det bästa alternativet, säger Peter Svensson, ansvarig vid Toplift.se.

Toplift erbjuder skräddarsydda vindskydd för flera olika Roadsters (BMW Z3, BMW Z4, Mercedes SLK R170 och R171, Porsche Boxster 986 och 987, Mazda MX-5 Miata, MGF och Ford KA). Till Maxda MX-5 erbjuds även styling-störtbågar i rostfitt utföande. Sedan tidigare finns även vindskydd i universalmodell för 4-sitsiga cabrioleter.

www.toplift.se