rav41-stor

Truckparts erbjuder nu modellanpassade högblanka, rostfria tillbehör till årets version utav Toyota RAV 4.

Misutonidas designers har tagit fram nya 63/76mm frontbågar till nya RAV 4. Bågarna är CE-certifierade och designade för maximal energiupptagning. Ökad säkerhet och ett mer uttalat “OFF-ROAD”-utseende är ett par av fördelarna med de nya tillbehören.

I programmet finns “Slash bar”, “Medium bar”, “High bar” och “Super bar”. “Super bar” är en fullhög frontbåge som ger maximalt skydd och “Slash bar” är ett skydd som monteras på främre stötfångarens nedre kant. Till bakre stötfångaren finns även “rear protection” som skyddar mot påkörning bakifrån.

Till modellen finns nya högglansiga sidorör med fotsteg som gör fordonet mer attraktivt och lättare att stiga i och ur. Sidorören är i utförda rostfritt stål i olika former och med olika dimensioner.

Som vanligt omfattas dessa produkter av våra trygga garantier. Två år oavsett kilometerantal. Produkterna för Toyota RAV4 från Misutonida finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare.

www.truckparts.se