Efter två framgångsrika mässor på Kistamässan i Stockholm, med närmare 6.000 verkstadsägare, mekaniker, lackerare, inköpare, tekniker och verkstadsansvariga som besökt mässorna, flyttar nu FORDONSVERKSTAD in på nya Malmömässan i Hyllie den 16 – 17 januari 2013.

– Malmö är strategiskt beläget, mitt i hjärtat av den expansiva Öresundsregionen och det finns ingen motsvarighet i Danmark vilket innebär att mässan, utöver svenska besökare, kommer att locka många inköpare från verkstäder i hela Danmark, säger Jennie Heidenfors, projektledare för mässan.

På FORDONSVERKSTAD 2013 hittar du allt du behöver för att driva en fordonsverkstad framgångsrikt. Allt samlat under ett tak vilket gör att du på kort tid får en ordentlig och kostnadsfri uppdatering som gör det lätt att vara först med det senaste. Ingen annanstans får du en liknande mix av de senaste nyheterna inom verkstadsutrustning, reservdelar, verktyg, bilvård, däck, fälgar, tvättar och mycket mer.

Händer på mässan
Som vanligt så kommer mässan att sjuda av aktiviteter i alla hörn – Håkan Lundstedt, koncernchef Mekonomen besöker mässan och berättar om ”Mekonomen – En framgångssaga i all sin enkelhet”. Även Thorkild Thyrring, en av Danmarks mest kända racerförare som har deltagit i 24-timmars racet i Le Mans en mängd gånger, kommer till mässan och pratar om ”The beauty of winning”.

Fokus 2013
Störst fokus är det dock på utställarna och deras nyheter. Olsson & Ekberg kommer att visa upp en revolutionerande primer, Glas-Weld System visar sin världsledande produkt för huvudstrålkastarrenovering med OEM standard, Car-O-Liner tar med sig VAS 6755 som är den första helautomatiska inverterpunktsvets som har passerat den omfattande VAG godkännandeprocessen och UnoBench visar upp sitt Plastlagningskit ”UnoBench Plastic Rapid Repair” som snabbt fixerar bitar i exakt rätt position. Även GA Lindberg Chemtech AB ställer ut på mässan och kommer att visa upp produkter för invändig rengöring av förbränningsmotorer från Forté.

Här hittar du mer information.