Allting har sina fördelar. Känslan av att kunna sjunka ner i sin favoritfåtölj med en papperstidning är oftast oslagbar, eller möjligheten att lägga den på vardagsrumsbordet, på fikabordet eller receptionsdisken. Eller möjligheten att ge den ett tredje liv på ett utedass i sommarstugan.

Bara för att vi hänger med i den digitala utvecklingen betyder inte det att vi slutat gilla papperstidningar, eller trycka dem. Om du, som vi, gillar att bläddra ”på riktigt” föreslår vi att du löser en prenumeration på din favorittidning, då kan du vara säker på att regelbundet få en ny tidning att läsa och uppleva.

Få saker utvecklas så snabbt som bilindustrin och om du jobbar med bilar så vet du vad vi pratar om. Tidningen Bil & Verkstad har en unik roll i denna ständigt föränderliga värld, då den både ska vara en oberoende branschtidning med koll på allt som händer samt ett trevligt avbrott på kafferasten. Det finns helt enkelt något för alla i Bil & Verkstad, oavsett vad du vill läsa om. Vi är snabba på nyheter, duktiga på att beskriva din verklighet och entusiastiska när det gäller gamla och nya bilar. Kort sagt är Bil & Verkstad ett naturlig inslag på kaffebordet. Och om du vill se till att den alltid ligger där ska du börja prenumerera nu!

Bil & Verkstad utkommer 8 gånger varje år. Bor du i Sverige kan du teckna en prenumeration för 391:- inkl. moms. Bor du utanför Sverige kostar en årsprenumeration 900:-.

Prenumerationsärenden:
pren@svenskamedia.se
Tel: 0651-69 90 90
Telefontider: måndag-fredag 8-10

Börja prenumerera nu:

Fält markerad med * är fält du måste fylla i