BS-L30_PH06

Facom, Europas ledande varumärke inom handverktyg lanserar en ryggsäck med inbyggt utrymme för verktyg, bärbar dator och mobiltelefon.

Facom har designat BS.L30 för resande ingenjörer och mekaniker – en lätt och fullt justerbar ryggsäck med löstagbar verktygsinsats, fack för bärbar dator, ficka för mobiltelefonen och ett speciellt utrymme för dokument.

Ryggsäcken är designad för att kunna rymma så mycket som möjligt fast ändå förbli lätt och bärbar. Den mäter 355mm x 225mm x 460mm, rymmer 30 liter och har en bärkapacitet på 12 kg. Facoms ryggsäck är tillverkad av ett slitstarkt 1200 x 1200 denier nylonmaterial med en fast, vattentät botten som gör att den kan stå för sig själv. Den icke-aggressiva ytprofilen gör att skador på känsliga golvytor undviks.

En av ryggsäckens användbara funktioner är verktygsinsatsen, komplett med bärhandtag som snabbt kan avlägsnas från ryggsäcken och transporteras dit den behövs. Handtaget gör också att insatsen vid behov kan placeras närmare mekanikern – exempelvis vid arbete på stege.

Övriga funktioner är ett vadderat utrymme för bärbar dator, en skyddande ficka för mobiltelefonen inbyggd i den ena axelremmen, samt åtskilliga ytter- och innerfickor.

Ryggsäcken är gjord för att vara så bekväm som möjligt. En vadderad panel på baksidan skyddar användarens rygg, medan det mjuka bärhandtaget gör att händerna inte blir ömma när man bär en tyngre last. Fullt justerbara, vadderade midje- och axelremmar betyder perfekt passform och den justerbara bröstremmen ger den extra stabilitet.

När man bär värdefulla saker som exempelvis verktyg och bärbara datorer bekymrar man sig förstås om säkerheten. Därför har Facom sett till att ryggsäcken har ett hänglås samt tillfört utvändiga reflexband.

Michael Demant, Marketing Koordinerare för Facom i Skandinavien säger: “Vi hoppas att vår nya ryggsäck ska passa professionella ingenjörer och mekaniker som behöver ha med sig både en hanterbar uppsättning av verktyg samt det viktigaste från sitt mobila kontor, när de reser mellan jobben. Den här ryggsäcken erbjuder en utmärkt kombination av komfort, flexibilitet och bärbarhet.”

Du hittar mer information om Facom eller din närmaste leverantör på www.facom.com