kopplingskatalog_Schaeffler

Schaeffler Automotive Aftermarket har nu släppt den senaste upplagan av sin reservdelskatalog för LuK-kopplingarna. Den är ett komplett kompendium på ca 700 sidor som berör allting kring temat kopplingar. De över 2 700 produkterna täcker 95 procent av alla personbilar och lätta lastbilar i Europa.

I årets katalog är produktportföljen uppdaterad och omfattar nu över 2 700 produkter för professionell reparation av kopplingar och 20 000 fordonslänkar. Detta innebär att katalogen täcker 95 procent av alla fordon i Europa: Personbilar och lätta lastbilar från mer än 60 fordonstillverkare, byggda 1993 eller senare.

Förutom de välbekanta reparationssatserna LuK RepSet och LuK RepSet Pro för helhydrauliska kopplingssystem samt LuK RepSet DMF och LuK RepSet 2CT, innehåller katalogen dessutom de nylanserade LuK RepSet Pro-satserna för semihydrauliska kopplingssystem. Denna nyhet består av en lamell, kopplingstryckplatta, konventionell urkopplingslager och slavcylinder.

Precis som i föregående upplaga har användarvänlighet varit en av ledstjärnorna vid produktionen av katalogen. Genom särskilda symboler går det lätt och smidigt att identifiera rätt reservdelar till respektive bilmodell. Katalogen innehåller ett färgkodat referenssystem. Detta gör katalogen lätt att använda när man vill hitta rätt verktyg eller aktuella tillbehörslista.

LuK kopplingskatalog för passagerarbilar och lätta lastbilar finns tillgänglig hos Schaeffler Automotive Aftermarkets distributionspartners. Ytterligare information finns dessutom i online-katalogen www.schaeffler-aftermarket.de, på internetportalen www.repxpert.com samt på TecDoc DVD.