wurth

Måndag den 11 mars lanserade Würth sin nya e-handel. Den är byggd på en modern e-handelsplattform, där kunden enkelt kan hitta den senaste informationen om Würths produkter, t.ex produktbeskrivning, tekniska data, sprängskisser och demofilmer. På ett lättillgängligt sätt kan kunden se priser, lagersaldo och orderhistorik.

– Med vår nya e-handel ökar vi vår service och närhet till våra kunder, säger Torbjörn Seger, VD Würth Svenska AB. Han fortsätter: Via vår e-handel får våra kunder tillgång till alla lagervaror, både från Sverige och från vårt koncernlager i Tyskland. Vi kommer även att erbjuda unika kampanjer till våra e-handelskunder.

– E-handeln blir en del av vårt helhetskoncept ”Würth hela vägen”, som är ett erbjudande med produkter, tjänster, service och lösningar. Konceptet är designat för att spara tid till våra kunder. E-handeln bidrar till att spara ytterligare tid, kunderna kan enkelt göra beställningar när det passar, 24 timmar om dygnet, avslutar Torbjörn Seger.

www.wurth.se