3075

Industriverktyg IDG-Tools AB presenterar ett nytt verktyg för den professionella användaren. Med IDG-Tools hållare för gängtappar kan man nu enkelt gänga med hjälp av ett spärrskaft eller en skruvdragare. Gängtappshållaren har ¼” anslutning och kan tillsammans med en ¼” adapter användas med skruvdragare. Hållaren har låg profil för åtkomst vid trånga utrymmen och är försedd med chuck för fasthållning av gängtappar med fyrkantsfäste. Den finns för närvarande i två storlekar, en för tappar motsvarande M3-M8 och en för tappar motsvarande M5-M12.

Verktyget ger nu i kombination med skruvdragare och ¼” adapterfäste helt nya möjligheter till snabb gängning när inte möjlighet till stationär maskingängning finns.

Pris och åtkomst
Rekommenderat cirkapris för hållarna är 210:- styck för M3-M8 eller 235:- styck för M5-M12. Kontakta Industriverktyg IDG-Tools AB för mer information.

www.industriverktyg.se