LCD-signatur-plattan kombinerar möjligheten att visa en fullständig bild av dokumentet som ska skrivas under med en minimalistisk design

LCD-signatur-plattan kombinerar möjligheten att visa en fullständig bild av dokumentet som ska skrivas under med en minimalistisk design

Med den nya DTU-1031 presenterar Wacom en idealisk lösning för företag eller institutionella kunder som behöver en display med en minimal design som tillåter att dokument visas i fullstorlek, förenklar ifyllandet samt möjliggör digital signering.

Allt fler banker, försäkringsbolag, hotell och butiker kräver att kunderna undertecknar dokument direkt vid disken eller försäljningsstället. Signaturplattan DTU-1031 uppfyller alla dessa organisationers krav för att vara en integrerad del av ett helt papperslöst och effektivt arbetsflöde.

Med sin 10,1 tum (26 cm) stora LCD-skärm har DTU-1031 en storlek som gör det möjligt att visa fullstora A4- och Letter-dokument med minimal skrollning. Därför kan kunderna tydligt se innehållet i ett dokument och underteckna med tillförsikt. En högklassig kryptering ser till att transaktioner kan genomföras på ett säkert sätt.

Med sin unika design, kombinerar DTU-1031 en högupplöst färgskärm med en minimalistisk hårdvarulösning, vilket gör den lämplig för alla försäljningsställen. Det integrerade stativet stöder två bekväma vinklar och ett VESA-fäste tillåter användning av tredjepartsstativ. Enheten har ett inbyggt pennfack att förvara pennan i när den inte används och ett snöre till pennan ingår för att förhindra att man tappar den. Dessutom finns det ett säkerhetslås för att förhindra stöld i offentliga miljöer.

DTU-1031 fungerar som en vanlig LCD-pennplatta och kan lätt integreras i standardiserade IT-infrastrukturer. När den används med signatur-programvara som Wacom ”sign I pro” blir det en perfekt arbetsflödeslösning för elektronisk dokumenthantering. DTU-1031 ansluts till datorer med bara en USB-kabel och kan därmed hjälpa till att hålla försäljningsområdena rena och snygga. Vanliga funktioner och genvägar kan enkelt programmeras till de fyra anpassningsbara ExpressKeys-tangenterna för att underlätta en smidigt kundinteraktion. Wacom-pennan är tryckkänslig och batteri-lös vilket förbättrar den naturliga skrivupplevelsen för användaren och ger utmärkt tillförlitlighet och hållbarhet. Förutom den naturliga skrivkänslan levererar Wacoms tryckkänsliga pennteknik en tryckprofil under skrivprocessen. Det resulterar i en unik biometrisk profil som kan användas i exempelvis rättsmedicinska ändamål.

Förutom att vara en värdefull del av eDocs är DTU-1031 mycket mer än så. Den kan användas som extern bildskärm och kan visa både bildspel och filmer i exempelvis reklamsyfte och sömlöst integreras i ett företags befintliga marknadsföringslösning. Genom att använda DTU-1031 som en del av ett papperslöst arbetsflöde ökar kundnöjdheten genom att företag kan erbjuda direktsignering av dokument med bekväm ergonomi. Dessutom erbjuder DTU-1031 låga ägandekostnader eftersom den är hållbar och varken kräver batterier eller ström.

Tekniska specifikationer

  • 10,1 tum (26 cm) stor färg IPS LCD-skärm med upplösning på 1280 x 800 punkter
  • Drivs av en USB-kabel
  • AES 256 bitars kryptering med RSA 2048 bitars nyckel
  • Unikt hårdvaru-ID
  • Wacom-pennan använder batteri-lös EMR-teknik med 512 nivåers tryckkänslighet
  • Plattans upplösning: 2540 lpi
  • Datahastighet: 200 pps
  • 4 anpassningsbara ExpressKeys-knappar för genvägar och vanligen använda funktioner
  • Integrerat stöd för VESA
  • Integrerat pennfack, snöre för att hålla pennan och säkerhetslås

Mer information om Wacoms signatur-lösningar finns på signature.wacom.eu