Trenden med matta färger på bilar fortsätter och Cobra erbjuder nu modellanpassade mattsvarta stylingdetaljer till Opel Mokka som ger en snyggare helhet och skyddar SUV:en på flera olika sätt. Naturligtvis finns alla tillbehör även i högblank krom för den som önskar det.

Den nya 60mm frontbågen till Mokka är CE-certifierad och designad för maximal energiupptagning. Med frontbågen monterad skyddar man fordonet och ger det ett tydligare “OFF ROAD”-utseende.

Krocktester med den nya bågen visar att den klarar de allra hårdaste EU-kraven för fotgängarsäkerhet med stor marginal. För handlare och fordonsägare innebär detta att man får montera den nya frontbågen utan efterbesiktning eller ändringar i fordonets besiktningsinstrument. Detta ger ökad säkerhet, trygghet och enkelhet.

Tack vare en monteringssats är det enkelt att montera extraljus på bågen.

Till modellen finns nya sidorör med fotsteg som gör fordonet mer attraktivt och lättare att stiga i och ur. Sidorören är i utförda rostfritt stål med 80mm diameter och skyddar även sidorna mot skador vid t ex parkering. Som vanligt omfattas dessa produkter av Cobras trygga garantier. Två år oavsett kilometerantal.

Produkterna för Opel Mokka från Cobra finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare.