Med Micrologistics nya produktutbud kan vi erbjuda rätt produkt för de flesta behov, oavsett om det gäller terrass eller industrilokal. UFO infravärme fungerar som en sol. Den värmer objektet direkt utan att värma upp luften i miljön, vilket undviker energislöseri. Hela 96 % återges till värme!

Eftersom UFO bygger på den patenterade mellanvågs Infravärmeteknologin, ger den ett betydligt mjukare ljus jämfört med halogenvärmare. De olika modellerna värmer effektivt t.ex. lagerlokaler, garage, altaner, uteserveringar, lastkajer och verkstäder.

  • Lång brinntid (upp till 12000 timmar)
  • Kan monteras på vägg, tak eller stativ. Vissa modeller kan monteras både horisontellt och vertikalt.
  • Byggd i aluminium för längsta hållbarhet

Några modeller visas och kan köpas på Fordonsverkstad 2013.
Micrologistic hittar ni i monter A:12