När mässan Fordonsverkstad flyttar in på Malmömässan den 16 – 17 januari 2013 börjar januarirean för alla fordonsverkstäder. Under två dagar kan verkstadsägare, mekaniker, lackerare, inköpare, tekniker och verkstadsansvariga göra förmånliga inköp, direkt på mässgolvet.

Best Deal är utställarnas egna specifika erbjudanden som endast gäller under mässans två dagar. Det kan vara en rabatt, ett paketerbjudande eller ett specialerbjudande. Alentec och Orion har till exempel mässpris på handmätare, Inac har nästan halva priset på sin elektroniska batteritestare eller varför inte en arbetsbänk från Blika till fantastiskt mässpris!

På Fordonsverkstad 2013 hittar du allt du behöver för att driva en fordonsverkstad framgångsrikt. Allt samlat under ett tak vilket gör att du på kort tid får en ordentlig och kostnadsfri uppdatering som gör det lätt att vara först med det senaste.

För mer information om Fordonsverkstad 2013, besök hemsidan.

Om mässan: FORDONSVERKSTAD har framgångsrikt arrangerats 2010 och 2012 på Kistamässan i Stockholm, då närmare 6.000 verkstadsägare, mekaniker, lackerare, inköpare, tekniker och verkstadsansvariga har besökt mässorna. Nu kommer den för första gången till Malmö som är strategiskt beläget, mitt i hjärtat av den expansiva Öresundsregionen. Då mässan inte har någon motsvarighet i Danmark kommer den, utöver svenska besökare, att locka många inköpare från verkstäder i hela Danmark.