Nu är Cobras tillbehörstema med styling för alla Citanmodeller här. Nya Citan är en flexibel stadstransporter som kan fås i tre olika chassilängder. Cobra erbjuder nu modellanpassade harmoniserande tillbehör som gör Citan snyggare, mer praktisk och säkrare.

Cobras designers har tagit fram en ny 60mm frontbåge till Mercedes Citan. Bågen är CE-certifierad och designad för maximal energiupptagning. Med frontbågen monterad blir fordonet säkrare och man förstärker fordonets profil som arbetsfordon.

Krocktester med den nya bågen visar att den klarar de allra hårdaste EU-kraven för fotgängarsäkerhet med stor marginal. För handlare och fordonsägare innebär detta att man får montera den nya frontbågen utan efterbesiktning eller ändringar i fordonets besiktningsinstrument. Detta ger ökad säkerhet, trygghet och enkelhet.

Tack vare en monteringssats är det enkelt att montera extraljus på bågen.

Till modellen finns nya högglansiga sidorör med fotsteg som gör fordonet mer attraktivt och lättare att stiga i och ur. Sidorören är i utförda rostfritt stål med 80mm diameter.

Som vanligt omfattas dessa produkter av Cobras trygga garantier. Två år oavsett kilometerantal.

Produkterna för Mercedes Citan finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare.

Läs mer på www.truckparts.se