Hur många har inte upplevt den ilska signalen från mobilen långt in, och nästan omöjlig att nå, i skidjackan på väg utför en pist, hur många har inte missat ett samtal medan de susat fram på motorcykeln eller snöscootern.

Lagom till vintersäsongen lanserar nu Kala AB HBC 100 med patenterad Digital Signal Processing (DSP)- teknologi. Det handlar om ett trådlöst headset som mycket enkelt kan installeras i hjälmen (MC, skidor eller snöscooter), och som gör det möjligt att när som helst, och var som helst, med röststyrning ta emot ett samtal.

HBC 100 har dolda mikrofoner, väder, vind och vattentät design och kraftig högtalare med glasklart ljud. I detta trådlösa headset är det också möjligt att lyssna på musik och hantera musik med hjälp av rösten. Hög hastighet och vindbrus påverkar inte ljudkvaliteten, eftersom det finns en vindfiltrering som är effektiv upp till 290 km/. Så fort lär det knappast gå vare sig det handlar om motorcykel, snöscooter eller utförsåkning i den brantaste av backar.

10 timmars batteritid.

Rekommenderat cirkapris är 1695: – kronor inkl. moms.

www.kala.se