DuPont Refinish vet att nyckeln till den perfekta lackeringen ofta ligger dold i hur man förbereder underlaget. Tack vare nya DuPont Refinish Cromax Pro Surfacer, som finns i tre olika nyanser – PS1061 / PS1064 / PS1067 – så är nu det perfekta underlaget alltid möjligt

Rolf Arvidsson, Teknisk Chef DuPont Refinish Skandinavien, säger: “Det kännetecknande för vår nya Cromax Pro Surfacer är en utmärkt vidhäftning mellan underlaget och nästa lacklager, en optimal ValueShade för att matcha topplackskulören samt en slät finish.”

Sammansättningen hos vår nyaste sanding surfacer bygger på speciella, högreaktiva akryler och polyestrar. Den kan också användas som en non-sanding surfacer genom att tillsätta vår non-sanding converter – AZ9032. Den används enkelt med befintliga DuPont Refinish aktivatorer och förtunningar eller alternativt med de nya High Performance Activators – AR7305 och AR7306.

Den nya surfacern är lätt att applicera och passar bra för fläck- del- och hellackering, och med sin höga torrhalt ger den en mycket hög skiktuppbyggnad och låg lackkonsumtion. Cromax Pro Surfacer har dessutom en utmärkt härdningsförmåga och kan appliceras i ett och ett halvt skikt. Den kan överlackeras med alla DuPont Refinish topplacker.

PS1061 (vit), PS1064 (grå) och PS1067 (svart) kan blandas i olika förhållande, för att åstadkomma alla sju nyanser i den DuPont patenterade ValueShade teknologin, vilken garanterar den allra bästa kulörmatchningen för topplacken.

Rolf Arvidsson säger: “Eftersom nya Cromax Pro Surfacer är en del av Cromax Pro Systemet – tillsammans med Cromax Pro Basecoat och Cromax Pro Star Clear CC6600 – så ger den inte bara ett överlägset resultat, den bidrar också till den totala lösningen för banbrytande kvalitet i våra verkstäder, ökad produktivitet samt naturligtvis – lönsamhet.”

Du finner mer information på www.dupontrefinish.se