Den 16 – 17 januari 2013 är det dags för mässan FORDONSVERKSTAD att flytta in på nya Malmömässan i Hyllie. Intresset är stort och redan har en mängd verkstadschefer, verkstadsägare, reservdelschefer, servicechefer, lackerare och mekaniker skrivit ut sitt entrékort till mässan.

På FORDONSVERKSTAD 2013 hittar du allt du behöver för att driva en fordonsverkstad framgångsrikt. Allt samlat under ett tak vilket gör att du på kort tid får en ordentlig och kostnadsfri uppdatering som gör det lätt att vara först med det senaste. Ingen annanstans får du en liknande mix av de senaste nyheterna inom verkstadsutrustning, reservdelar, verktyg, bilvård, däck, fälgar, tvättar och mycket mer.

Riktigt mycket roligt på mässan
Pitstop challenge, demonstration av utställarnas verktyg och produkter på mässans demolerade bil och tävling i att kasta en turbo är bara några exempel på allt roligt som händer på mässan. Och på scenen hittar du branschprofilen Benny Wallin, Mekonomens koncernchef Håkan Lundstedt, Roland Gingtorp, Sveriges mest prisade racerbilsbyggare som kommer att berätta om hur han från scratch byggde en XC60 till Dakarrallyt och Joachim Due-Boje som kommer att prata om hur han får sina kunder att åka hundra mil för att serva bilen. Och det hela avslutas med en kostnadsfri afterwork för både besökare och utställare!

Möt branschens ledande leverantörer och varumärken på mässgolvet
Störst fokus är det dock på utställarna och deras nyheter. Frendix Oy visar flyttbara däckhyllor för däckhotell, Autotek tar med sin läckage testare och Dometic demonstrerar sitt hybridkit för ASC-servicestationer. Läs mer om utställarna och deras nyheter på www.easyfairs.com/FORDONSVERKSTAD2013.