DuPont Refinish lanserar nu PercoTop, en serie för lättare industriell ytbehandling. Den ersätter varumärkets industriella serie, Imron Industry, vilken håller på att fasas ut ur produktionen.

Med PercoTop kan verkstäderna att utöka sitt register och erbjuda ytbehandling av andra, lättare industriella föremål. Denna utökade service betyder en välkommen extra inkomstskälla, utöver billackeringen. I takt med att Imron Industry-lagret minskar, kommer PercoTop produkter att finnas tillgängliga tills den totala övergången sker, under loppet av 2013.

Michael Maier, varumärkeschef på DuPont Refinish EMEA säger: “Vi bestämde oss för att byta till PercoTop för att ge våra verkstäder möjlighet att bredda sin service. Egenskaperna hos PercoTop är erkända sedan länge och möjliggör ett brett utbud av lättare industriella tillämpningar, som skyltar, maskiner, utrustning och mycket mera. Och tack vare den strategiska utfasningen av vårt nuvarande utbud så kommer alla våra verkstäder att göra bytet så smidigt som möjligt.”

Samtliga tekniska datablad och säkerhetsdatablad för PercoTop finns nu tillgängliga på www.dupontrefinish.se och den första Color4Mix CD:n kommer att distribueras i slutet av det här året, och sedan uppdateras regelbundet.

För mer information om bytet till PercoTop gå in på www.dupontrefinish.se eller kontakta din närmaste DuPont Refinish återförsäljare.