Ravaglioli RAV lanserar nu sin nya Vistar 3D hjulinställare med mätkamerorna i fästen på lyften. Detta innebär att man inte behöver någon stolpe eller vägg­fäste framför lyft­en som man använder till hjul­inställning.

Med RAV Vistar 3D kan man använda flera olika lyftar och till och med sin gamla smörj­grop till hjulinställning. Det enda man be­höver är hållarna för kamerorna som skruvas fast i körbanorna på fyrpelarlyften eller sax­lyften.

RAV Vistar 3D hjulinställare är konstruerad så att man inte behöver rulla bilen för skevhetskompensering, kamerorna som sitter mellan hjulen ser ändå alla vinklar tack vare den patenterade teknik som används i 3D-mottagarna på hjulen. Detta gör maskinen väldigt snabb.

RAV VISTAR 3D är helt sladdlös och kommunicerar med Bluetooth mellan kameror och dator. Kamerorna är batteridrivna och två extra batterier sitter alltid på laddning i kabinettet som även innehåller en kraftfull dator med windows 7, 24”monitor och färglaserskrivare.

www.rpmservice.se, www.ravaglioli.com