Industriverktyg IDG-Tools AB presenterar ett nytt verktyg för den professionella användaren. Med IDG-Tools Twistertapp kan man enkelt avlägsna avdragna bultar, pinnbultar, runddragna skallar på insexskruvar, till och med i rostfritt.

Twistertapparna är tillverkade av Nickel-Chrome-Molybden och klarar ett mycket högt moment. Med en aggressiv konisk vänsterspiral greppar tappen perfekt. Används med mutterdragare eller spärrskaft, alternativt med fasta nyckar vid trånga utrymmen.

Genom att borra ett hål som är 1 mm större än angiven tappdimension får man en perfekt anslutning för Twistertappen i den avdragna bulten. Tappen skall dras motsols och skär då effektivt fast i materialet utan att slira och avlägsnar enkelt bulten.

Twistertapparna finns i komplett sats eller kan köpas lösa.

Dimension: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 och 12 mm.

Pris och åtkomst
Rekommenderat cirkapris för satsen med Twisttappar är 1.550:-. Kontakta Industriverktyg IDG-Tools AB för mer information.