LuKs nya katalog innehåller över 2.700 kopplingsartiklar till mer än 60 biltillverkare fördelade på drygt 600 sidor. Katalogens delar täcker 95 procent av Europas bilar och lätta transportfordon. Även om den nya katalogen är imponerande i sin omfattning är det användarvänligheten, genom färgkoder och nya kodsystem, som stått i främsta rummet vid utvecklingen.

Användarvänlighet har varit ett starkt fokusområde vid produktionen av den nya katalogen. Genom speciella symboler går det lätt och smidigt att identifiera rätt reservdelar till en aktuell bilmodell.

Katalogen innehåller också ett nyutvecklat och färgkodat referenssystem. Genom endast en bladvändning kan användaren direkt hitta rätt verktyg eller en aktuell tillbehörslista.
Produkterna i katalogen samlar alla reparationskit från Schaeffler Automotive Aftermarket – LuK RepSet®, LuK RepSet®Pro, LuK RepSet®DMF och nya LuK RepSet®2CT för dubbelkopplingar. Man kan även beställa enskilda produkter som dubbelmassasvänghjul, lameller, tryckplattor, konventionella eller hydrauliska urkopplingslager. Dessutom finns alla skruvar som behövs för en reparation.

“LuK Clutch Catalogue for Passenger Cars and Light Commercial Vehicles” finns tillgänglig via Schaefflers disitributörer. Ytterligare information hittas i onlinekatalogen på www.schaeffler-aftermarket.de, www.repxpert.com samt Schaefflers TecDoc DVD.