Cobra och Truckparts erbjuder modellanpassade tillbehör som gör Izusu D-max 2012 mer praktisk, snyggare och säkrare. Den nya bågen till D-max är utförd i 60mm rostfritt stål och dess CE-certifierade design borgar för maximal energiupptagning. 

Förutom att fordonet ser mer “OFF-ROAD” ut med frontbågen ökar man säkerheten. Krocktester med den nya bågen visar att den klarar de allra hårdaste EU-kraven för fotgängarsäkerhet med stor marginal. För handlare och fordonsägare innebär detta att man får montera den nya frontbågen utan efterbesiktning eller ändringar i fordonets besiktningsinstrument. Detta ger ökad säkerhet, trygghet och enkelhet.

För flaket finns nu även en flakbåge. Tack vare en monteringssats är det enkelt att montera extraljus på både frontbåge och flakbåge.

Nya högglansiga sidorör med fotsteg gör fordonet mer attraktivt och lättare att stiga i och ur. Sidorören är i utförda rostfritt stål med 80mm i diameter.

Transporterar man mycket med sin Izusu D-max bör man använda den modellanpassade flakinsatsen och det speciellt framtagna skyddsgallret för bakrutan. Med dessa tillbehör skyddar man flaket och minimerar risken för att last och annat skadar bakrutan.

Med en flakkåpan till Izusu D-max blir den ett ännu bättre transportfordon genom att man skyddar last mot väder, vind och stöld.

Som vanligt omfattas dessa produkter av Cobras trygga garantier. Två år oavsett kilometerantal.

Produkterna för Izusu D-max 2012 från Cobra finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare från och med mitten på september.