TomTom Business Solutions satsar nu hårdare på den svenska professionella marknaden. TomTom har därför etablerat en starkare representation i Sverige. I samband med mässan Lastbil 2012 i Jönköping den 22-25 augusti kommer TomTom Business Solutions att visa upp sina nyheter inom fleet management, vilket också markerar startskottet för intåget på den svenska marknaden. TomTom kommer framförallt att fokusera på de två målgrupperna transportsektorn samt service- och underhållssektorn.

TomTom Business Solutions är den snabbast växande leverantören av fleet management-system i Europa och har över 18.500 kunder världen över. Över 200.000 fordon är uppkopplade till TomToms hårdvara för fleet management. TomTom har sedan april etablerat en sverigerepresentation dit de svenska återförsäljarna kan vända sig.

– Vi är nya som leverantörer i Sverige inom fleet management och det ska bli spännande att bidra till utvecklingen. TomTom Business Solutions ser stor potential i Sverige som tillväxtmarknad och ett viktigt land för fortsatt expansion, säger Richard Costa, country manager för Sverige.

Mässan Elmia Lastbil 2012 i Jönköping är en industrimässa som visar de allra senaste nyheterna inom transportsektorn. TomTom Business Solutions kommer att vara representerade med monternummer B03.18 i hall B.

– Vi ser Elmia Lastbil 2012 som ett utmärkt tillfälle för oss att visa upp våra nyheter inom fleet management för svenska marknaden och att få en bra start på vår etablering, säger Richard Costa.

På mässan Elmia Lastbil 2012m den 22-25 augusti kommer TomTom att visa följande nyheter:

  • WEBFLEET: Vår prisbelönta online-applikation för fleet management.
  • Nyhet! LINK 510: Den senaste versionen av vårt spårningssystem (track and trace system).
  • ecoPLUS: ett hårdvarutillbehör som sparar upp till 20 % av bränsleförbrukningen.
  • PRO series: våra toppmoderna navigationssystem för lastbilar.