Ge din bil ett personligt utseende med nya fälgar i glänsande aluminium. Med Vianors fälgsimulator kan du enkelt se vilka fälgar som skulle passa just din bil. Solljus på silvriga aluminiumfälgar kan göra vilken bil som helst till en skönhet, kanske är det dags att unna din bil lite lyx?

Nu kan du enkelt med Vianors fälgsimulator ta fram en bild och prova dig fram bland det stora urval av fälgar som presenteras i nätbutiken.

Tänk på att det är viktigt hur man monterar fälgar på olika däckprofiler, vissa kombinationer kan kräva en modifiering av bilen. Vianors experter vet vilka fälgar som passar din bil och dina däck, och ger dig gärna tips och råd inför bytet.

Beställer du på Vianors nätbutik hämtar du smidigt ut dina fälgar på närmaste serviceställe där du även kan få hjälp med montering.