Repor i lacken på bilar är oundvikliga med tiden. QUIXX Repair System tar bort repor, små märken och märken instegsskydd snabbt och tillförlitligt från alla färger (även metallic). Två olika speciallack kan användas för att eliminera både små och djupa repor.

Applicera pastan och polera. Genom överlägsna åtgärder ger QUIXX lacken en ny lyster. Detta ger en extra bonus för att behålla värdet på din bil, motorcykel, husvagn eller båt, etc. Du kommer att häpna!

8-delat set bestående av två tuber tar bort repor, två polerdukar och fyra remsor av särskilda sandpapper.

TÜV-certifikat
QUIXX är världens första scratch remover för lacker vars effektivitet har bevisats. Det är också den första i sitt slag att belönas med TÜV (Technical Inspection Agency) certifikat. Denna utmärkelsen tilldelades QUIXX som en följd av den passerar mycket strikta testförfaranden och normer av TÜV kontrollprogrammet. Följande aspekter har undersökts:

  • Effektivitet
  • Färgkompatibilitet
  • Glanseffekt
  • Hudkompatibilitet
  • Miljöanpassning
  • Processbarhet
  • Ytbild
  • Lackbild
  • Produktionsanläggningar

Finns att köpa i ledande biltillbehörsbutiker och bilhandeln.