Kamasa Tools nya reaktionsfria spärrnyckel K 9880 kräver så lite mothållskraft att du kan utföra jobbet med enhandsgrepp. Det här underlättar förstås otroligt mycket i svåråtkomna utrymmen och minskar risken för skador både på dig och material.

Kamasa Tools har tagit fram den tryckluftsdrivna K 9880 med tanke på hur mycket av jobbet på en verkstad som centrerar runt åtdragande och lossande av bultar och muttrar. Den här spärrnyckeln eliminerar den kraft som vill vrida den ur handen utan att på något vis försaka kraft. Du undviker på så sätt skador på både dig själv och fordonet.

K 9880 har ett gummerat chassi som är både greppvänligt och värmeisolerande så du slipper obehag. Utblåset sker genom handtaget och bort från användaren. Gaspådraget har en exakt reglering och fälls in vid full styrka.

K 9880 finns i lager nu.