Cobra och Truckparts erbjuder modellanpassade högblanka, rostfria karossdetaljer till helt nya Ford Ranger. Frontbågen från Cobra är CE-certifierad och designad för maximal energiupptagning. Frontbågen med diameter 60mm gör Rangern säkrare och man förstärker fordonets “OFF ROAD”-utseende.

Krocktester med den nya bågen visar att den klarar de allra hårdaste EU-kraven för fotgängarsäkerhet med stor marginal. För handlare och fordonsägare innebär detta att man får montera den nya frontbågen utan efterbesiktning eller ändringar i fordonets besiktningsinstrument. Detta ger ökad säkerhet, trygghet och enkelhet.

Tack vare en monteringssats är det enkelt att montera extraljus på bågen.

De nya sidorören med fotsteg gör fordonet mer attraktivt och lättare att stiga i och ur. Sidorören är i utförda I rostfritt stål med diameter 80mm.

För flaket finns även en flakbåge i rostfritt stål med diameter 60mm.

Som vanligt omfattas dessa produkter av våra trygga garantier. Två år oavsett kilometerantal.

Produkterna för Ford Ranger från Cobra finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare.

www.truckparts.se