Nya Mercedes Actros kommer att få en helt ny uppsättning av unika aluminiumtillbehör, såsom ljusbågar och frontskydd, signerade Trux. Sedan Mercedes lanserade sin nya modell av Actros har Trux jobbat på att ta fram produkter till den och tidigare under året blev det första tillbehöret, Trux Top-bar, klart för leverans till kund. Nu är det dags för nästa produkt – Trux Highway.

Trux Highway är ett frontskydd till nya Mercedes Actros som är utvecklat för att skydda bilens utsatta delar och med den nedre bågens låga profil fungerar den även som ett trafiksäkert underkörningsskydd. Produkten är dessutom framtagen i Trux egenutvecklade aerodynamiska form Airflow som minimerar luftmotståndet.

På Trux är de väldigt nöjda med sin produkt till Mercedes senaste flaggskepp.
– Vi har som vanligt lagt ned mycket tid på utformningen så att frontskyddet följer bilens egna linjer och på så vis blir en del av helheten. Det är även därför vi har valt att designskydda formen på vårt frontskydd, säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.