Nu lanserar KALA ännu en värdefull och intressant nyhet i den s.k. MobX- serien. USB Booster är en liten anspråkslös, men mycket effektiv snabbladdare till smarttelefoner och läsplattor. Tack vare USB Booster kan du ladda din mobiltelefon tre gånger snabbare än på annat sätt.

Du kan också garantera att batterispänningen behålls i ungarnas IPAD när de tittar på en film i baksätet, om din bil har ett USB-uttag.

Medan vanliga USB-kontakter är spärrade till 0,5 ampere för att kunna ta hand om både ström- och dataöverföring, ökar MobX USB Booster strömstyrkan till 1,4 ampere för snabb laddning.

Denna USB Booster, som kopplas in mellan datorns USB-port och laddkabeln, gör om kontakten till en ren strömutgång och ökar alltså strömstyrkan med upptill 1,4 ampere.

Ett tryck på knappen i mitten av USB Boostern synkroniserar den med PC’n så att överföringen garanteras, samtidigt som enklare enheter fortfarande laddas – dock bara med begränsad hastighet, eller som med en vanlig USB-kontakt.

MOBX USB Booster fungerar med alla PC/Mac med USB 2,0 eller 3,0.
Den är utrustad med överspännings- och kortslutningsskydd för ökad säkerhet för såväl PC:n som den mobila enheten och konstruerad för att inte bara vara estetiskt tilltalande utan också portabel samt extremt praktisk och lätthanterlig.

Rekommenderat cirkapris är 199: – kronor inkl. moms.

www.kala.se