DuPont Refinish lanserar ett nytt universellt polyesterspackel på burk – 759R – som ersätter det utgångna fyllande polyesterspacklet 749R. Nya 759R är ett tvåkomponents fyllande finspackel baserat på polyesterpolymer som kräver aktivering med hjälp av en peroxidhärdare.

759R är lättare för lackerare att använda än den tidigare versionen och passar ännu bättre till fläckreparationer.

Rolf Arvidson, teknisk chef på DuPont Refinish Skandinavien säger: ”Eftersom polyesterhartsen som användes i vårt gamla fyllande spackel slutade tillverkas tog vi tillfället i akt att utveckla 759R med vårt motto om att alltid sträva efter ökad produktivitet. Det nya universella spacklet kan användas av lackerare för många olika sorters reparationsarbeten.”

Alla tekniska datablad och säkerhetsdatablad finns på www.dupontrefinish.se.