Truckparts erbjuder modellanpassade tillbehör till helt nya Citroën C4 Aircross. Tillbehören förfinar och skyddar fordonet. Nya karosseridetaljerna för fordonets sidor skyddar mot parkeringsskador och förhöjer utseendet ytterligare.

Cobras designers tagit fram en ny 60mm frontbåge till C4 Aircross. Bågen är CE-certifierad och designad för maximal energiupptagning. Med frontbågen monterad blir fordonet säkrare och man förstärker fordonets “OFF ROAD”-utseende.

Krocktester med den nya bågen visar att den klarar de allra hårdaste EU-kraven för fotgängarsäkerhet med stor marginal. För handlare och fordonsägare innebär detta att man får montera den nya frontbågen utan efterbesiktning eller ändringar i fordonets besiktningsinstrument. Detta ger ökad säkerhet, trygghet och enkelhet.

Tack vare en monteringssats är det enkelt att montera extraljus på bågen.

Till modellen finns nya högglansiga sidorör med fotsteg som gör fordonet mer attraktivt och lättare att stiga i och ur. Sidorören är i utförda rostfritt stål med 80mm diameter.

Som vanligt omfattas dessa produkter av Cobras trygga garantier. Två år oavsett kilometerantal.

Produkterna för Citroën Aircross från Cobra finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare.

www.truckparts.se