Truckparts erbjuder modellanpassade högblanka, rostfria karossdetaljer till helt Subaru XV. Nya karosseridetaljerna för fordonets sidor skyddar mot parkeringsskador och förhöjer utseendet ytterligare.

Misutonidas designers har tagit fram en ny 63/76mm frontbåge till Subarun. Bågen är CE-certifierad och designad för maximal energiupptagning. Ökad säkrare och ett mer uttalat “OFF-ROAD”-utseende är ett par av fördelarna med de nya tillbehören.

Krocktester med den nya bågen visar att den klarar de allra hårdaste EU-kraven för fotgängarsäkerhet med stor marginal. För handlare och fordonsägare innebär detta att man får montera den nya frontbågen utan efterbesiktning eller ändringar i fordonets besiktningsinstrument. Detta ger ökad säkerhet, trygghet och enkelhet.

Tack vare en monteringssats är det enkelt att montera extraljus på bågen.

Till modellen finns nya högglansiga sidorör med fotsteg som gör fordonet mer attraktivt och lättare att stiga i och ur. Sidorören är i utförda rostfritt stål i olika former och med olika dimensioner.

Som vanligt omfattas dessa produkter av våra trygga garantier. Två år oavsett kilometerantal. Produkterna för Subaru XV från Misutonida finns för leverans från Truckparts AB och återförsäljare.

www.truckparts.se