Ny underhållsmultimeter
Denna multimeter är idealisk för industriella underhållsarbeten, för diagnostik på elektronisk eller elektromekanisk utrustning och för undervisning. Den har automatisk kalibrering och en bred, bakgrundsbelyst LCR-skärm som tål krävande förhållanden. Den kan användas för RMS/CAT III-mätningar och levereras med ett skyddsfodral och ett par prober.
Underhållsmultimeter – ref. 711APB

Ny fordonsmultimeter
Den här multimetern är speciellt anpassad för bilverkstäder och ger montören möjlighet att utföra diodtestning, kontinuitetstestning, temperaturmätning, cykliska rapporter samt mäta kamvinklar och intern batteriresistans. Den mäter AC/DC-strömmar kontaktfritt från 0 upp till 500 A. Multimetern levereras med ett par prober, batterianalyskabel, temperaturprob typ K och skyddsfodral.
Fordonsmultimeter – ref. 714APB

Ny tångamperemeter
Tångamperemetern är idealisk för kontaktfri mätning av strömmar i kombination med Facoms multimetrar 711A och 714A. Amperemetern mäter AC- och DC-strömmar från 0 till 600 A.
Tångamperemeter – ref. 711A.P500PB

Ny tångmultimeter
Den här multimetern är idealisk för tekniker på resande fot. Den är lämplig för kontaktfri strömmätning och eliminerar därmed risken för kortslutning. Den har automatisk kalibrering och en bakgrundsbelyst LCR-skärm som tål krävande förhållanden.
Tångmultimeter – ref. 712APB

Ny säkerhetstestare för DDT/VAT
Facoms säkerhetstestare för DDT/VAT har utvecklats för underhåll och diagnostik inom byggbranschen och industriella miljöer. Med instrumentet kan användaren testa om ”VAT”-spänning saknas. Den kan även användas som fasdetektor, kontinuitetstestare, testare för 30 mA kretsbrytare och indikator för fasrotation. Den uppfyller kraven för standarderna NF EN 61010-600V Cat III och IEC 61243-3.
Säkerhetstestare – ref. 701BPB

Ny infraröd termometer
Den här nya termometern från Facom är avsedd för kontaktfri temperaturmätning med IR-stråle och lasersökare eller genom att termoelement av typ K ansluts till instrumentet. Termometern DX.T100 skyddas av ett stötsäkert hölje för användning i farliga miljöer.
Infraröd termometer – ref. DX.T100PB

För närmare information om Facom eller för att söka närmaste leverantör, besök www.facom.com