Bahcos uppskattade verktygsoutlet öppnar för säsongen. I morgon, onsdagen den 18 april klockan 16.00, öppnas porten till Bahcos outlet. Tusentals personer fyndade förgående år bland företagets verktyg. Nu finns åter igen möjligheten att göra nya klipp.

Upp till 70 procent lämnas på verktygen, allt från Bahcos fina mekarverktyg till sågar och trädgårdsverktyg. På vissa utvalda produkter kan rabatten till och med vara ännu högre.

– Vi kommer att sälja flera hundra olika artiklar till kraftigt reducerade priser, berättar Magnus Alterot, marknadsansvarig på SNA Europe [Sweden] AB. Det är nu tredje året vi kör vår outlet och vi vet att årets upplaga kommer att vara lika uppskattad som de tidigare.

Verktygen som Bahco nu säljer ut är, precis som förgående år, utgående artiklar och 2:a-sortering.

Kortare säsong
– Dessvärre har vi varit tvungna att korta försäljningsperioden på grund av förändrad lokaltillgång, säger Magnus Alterot. Vi kommer att stänga redan den 28 juli i år men vi startar istället några veckor tidigare än förgående år. Vi hoppas att alla ska hinna med att fylla sina verktygslådor ändå.

De flesta besökare kommer från området kring Mälardalen men flera andra passar på att göra en utflykt till Enköping i samband med besöket på Bahcos outlet. Andra var på väg till sina sommarhus eller ute på husvagnssemester.

– Parkeringsplatsen såg stundtals ut som en campingplats förra året, säger Magnus Alterot.

Öppettider
Bahcos factory outlet i Enköping öppnar onsdagen den 18 april på Tallbacksvägen 2 och sista dagen är lördagen den 28 juli.

Öppettiderna kommer att vara onsdagar 16.00 -19.00 och lördagar mellan 10.00 – 14.00.
Den 6 och 23 juni är det stängt.