Den 29 mars 2012 öppnar Autoexperten sin 600 kvm stora butik i Töcksfors Handelsplats, tanken är att attrahera de norska konsumenterna genom ett stort och kvalitativt utbud av bilreservdelar och tillbehör till svenska priser.

Den norska bilserviceeftermarknaden skiljer sig kraftigt i pris jämfört med den svenska marknaden, och därför ser vi ljust på etableringen. I en snar framtid kommer vi även att erbjuda helhetslösningar med verkastadtjänster där du som kund kan lämna in din bil för en reparation eller service, för att sedan hämta upp bilen i butiken efter en shoppingdag i Töcksfors.

I butiken kommer du bemötas av ett sortiment utöver det vanliga, hos oss finns det ca 340 000 olika artiklar i lager. Det visar bredden på vårt utbud. Det finns något som passar alla bilägare.

Etableringen i gränshandelsområdet är den första i Autoexpertens historia, fler etableringar är inte att utesluta. – Det finns många intressanta gränsområden att expandera i, säger försäljningschef Peter Brattsell.