Att ha många olika specialoljor på lager kan vara ett problem, i synnerhet för små oberoende verkstäder där förvaringsutrymmet ofta är begränsat. Lösningen är det nya oljeskåpet från Liqui Moly som nu även lanseras i Sverige. Den erbjuder säker och praktisk förvaring av upp till tolv olika oljesorter.

I metallskåpet finns plats för antingen tolv 20-litersdunkar eller åtta 20-litersdunkar och två 60-literstunnor. Skåpet är en översiktlig och platsparande lösning när man vill ha många olika sorters oljor på lager. Dunkarna förvaras inte stående utan liggande så att man alltid snabbt kan tappa olja utan att det droppar. Om man trots detta råkar spilla några oljedroppar hamnar de i det förzinkade uppsamlingskärlet. I dörrarna finns inbyggda fack där man kan förvara till exempel extraetiketter, instruktioner och andra handlingar. Skåpet kan dessutom låsas så att inga obehöriga kommer åt innehållet. En prydlig, säker och miljövänlig lösning helt enkelt.

”I vår hemmamarknad Tyskland har oljeskåpet blivit en riktig succé. Vi säljer skåp till hundratals verkstäder varje år”, förklarar Ingo Lindner, Export Area Manager på Liqui Moly. ”Med oljeskåpet vill vi visa att vi inte bara tillverkar högkvalitativ olja under mottot ”made in Germany” till slutkunderna, utan att vi även erbjuder koncept som hjälper verkstäder med lagring, användning och försäljning.”

Oljeskåpet kan fås hos KG Knutsson och Autoexperten och du betalar endast ett lågt självkostnadspris när din verkstad bestämmer sig för oljor från Liqui Moly.